La programació per a gent gran torna dimecres al Kursaal amb la comèdia «De mares i filles» de Paco Mir

L'espectacle, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", està interpretat per les actrius Mont Plans i Annabel Totusaus

«De mares i filles» arriba dimecres al Kursaal
«De mares i filles» arriba dimecres al Kursaal | Promocional
Redacció
15 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:06h
Aquest dimecres, 17 de febrer a les 18h, la Sala Gran del Kursaal acollirà la comèdia De mares i filles de Paco Mir, interpretada per les actrius Mont Plans i Annabel Totusasus. L'espectacle, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" i que es va haver d'ajornar a causa de la Covid-19, servirà ara per encetar una setmana de programació especial al Kursaal amb motiu de la celebració dels 14 anys de de la reinauguració del teatre. 

Aquesta comèdia, una mare i una filla es retroben a l'habitació d'un hospital després d'haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en la qual la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família.

La posada en escena de De mares i filles necessita dues actrius que tinguin el do de la comèdia, i que, al mateix temps, puguin arribar al fons del cor de l'espectador per obtenir el resultat dramàtic més desitjat, la combinació equilibrada de riures i llàgrimes. I les tenim: Mont Plans i Annabel Totusaus, mare i filla, dues actrius, enormes, magistrals, que des del primer moment ens capturen dins de les teranyines del seu passat per pujar en un dragonkhan emocional que sembla que no s'hagi d'acabar mai.

Queden poques entrades per veure De mares i filles, que costen 15 euros (12 euros amb el carnet del Galliner i menors de 25 anys, i 6 euros per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.