El PDECat proposa un front comú per resoldre els principals reptes que té el Bages

La formació demana unir esforços per aconseguir tenir una comarca més competitiva, amb millors serveis i infraestructures

La candidata del PDECat, Ivet Castaño
La candidata del PDECat, Ivet Castaño | PDECat
NacióDigital
12 de febrer del 2021
Actualitzat a les 9:56h
El PDECat proposa crear un front comú amb els representants de totes les forces polítiques que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya per tal d’afrontar els principals reptes que té el Bages a curt i a mitjà termini. La manresana Ivet Castaño, número 8 a les llistes del PDECat i presidenta del PDECat Bages, va anunciar la proposta per treballar plegats en benefici de la comarca i la seva gent. 

El PDECat va fer una crida a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions del 14 de febrer i als futurs diputats al Parlament a pressionar per resoldre els principals reptes que té el Bages, com la xarxa viària i ferroviària. L’objectiu és aconseguir una comarca més competitiva, amb millors serveis i infraestructures. "Des del PDECat entenem que només des de la unitat política, social i econòmica podrem resoldre els reptes que tenim en benefici del Bages i de les persones que vivim a la comarca. Necessitem unir les nostres veus per aconseguir que les mancances pendents es converteixin en una realitat", va destacar Castaño. 

La política manresana va ressaltar la necessitat d’actuar com a lobby territorial per fer front als principals reptes de la comarca. "Els diputats escollits a les urnes han de ser diputats d’estricta obediència territorial, fidels representants del Bages, compromesos amb els seus municipis i amb la seva gent".

Castaño també va demanar unir esforços a través dels agents econòmics, socials i polítics del Bages per poder beneficiar-se dels Fons Europeus NextGenerationEU, que han de servir per reparar els danys econòmics causats per la pandèmia de la Covid-19 i han d’impulsar la creació d’un territori més sostenible, més digital, resilient, i més adaptat als reptes del present i del futur.