L'avaria d'un autocar a Castellbell col·lapsa l'enllaç de la C-55 amb la C-58 en tots dos sentits de la marxa

Malgrat que Trànsit ha aixecat les barreres de la C-16, hi ha retencions acumulades de més de 6 quilòmetres des de fa més d'1 hora

L'autocar Monbús avariat a la C-55
L'autocar Monbús avariat a la C-55 | Cedida
11 de febrer del 2021
Actualitzat a les 19:13h
L'avaria d'un autocar de la línia Manresa - Barcelona al punt quilomètric 18,5 de la C-55 ha provocat durant gairebé dues hores i mitja el col·lapse d'aquesta via en els dos sentits de la marxa i del seu enllaç amb la C-58, ja que era just en el punt de l'incident.

Un autocar s'ha avariat aquest dijous a 1/4 de 5 de la tarda en aquest punt C-55 i ha ocupat els dos sentits de la marxa bloquejant totalment la circulació de la via. L'incident ha provocat ràpidament prop de 4,5 quilòmetres de trànsit parat a la C-55 i, en cadena, 2 quilòmetres més de retencions a la C-58 en sentit oest, o sigui, a partir de l'enllaç amb la C-55.

A conseqüència de l'avaria, el Servei Català del Trànsit ha aixecat barreres de l'autopista C-16 en els dos sentits de la marxa, que han impedit l'arribada de nous vehicles a les retencions, però no ha tret de l'atrapament els cotxes que ja s'hi trobaven.

A més, altres vies secundàries de la zona també han registrat també circulació molt densa, com a resultat dels vehicles que volien evitar l'encapsulament o que anaven a buscar l'enllaç amb la C-16 a Vacarisses (Vallès Occidental).

Els serveis han treballat en la retirada del vehicle avariat, durant gairebé 2 hores i mitja, i poc abans de 3/4 de 7 de la tarda s'ha restablert el trànsit.