Competició sanciona el Barceloneta i dona per guanyador del partit suspès al Manresa FS (3-1)

Els àrbitres havien suspès el matx quan faltaven 9 minuts i 11 segons per l'actitud dels directius del club visitant des de la graderia

El Manresa FS s'emporta el partit suspès dissabte passat
El Manresa FS s'emporta el partit suspès dissabte passat | MFS
10 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:01h
El Jutge Únic de Competició ha decidit sancionar el Barceloneta amb 1.000 euros de multa pels incidents que van tenir lloc el passat dissabte al Pujolet durant el partit que jugava contra el Manresa FS corresponent a la Segona Divisió B de futbol sala. A més, tot i que quedaven encara més de 9 minuts de partit per disputar, competició dona per finalitzat el partit amb victòria local per 3-1, el resultat que reflectia el marcador en el moment que es va suspendre el matx.

Cal recordar que la parella arbitral que dirigia el Manresa FS - Barceloneta del passat dissabte 6 de febrer va suspendre el partit a falta de 9 minuts, i 11 segons per a la seva finalització després que, per dues ocasions, una de les tres persones que han pogut accedir al pavelló, presumptament directius visitants, han fet sonar un xiulet en el moment que el Manresa FS feia jugades atacants de contracop, amb la grada del Pujolet buida.

Amb aquests tres punts, el Manresa FS en suma 18 en 10 partits disputats, i puja fins a la cinquena posició, a 1 punt del Segorb, que és quart amb 19 punts i els mateixos partits.