L'Ajuntament de Castellbell demana explicacions a Endesa pel tall d'electricitat de dimarts al vespre

El consistori entén que és "inadmissible" la interrupció del servei que va deixar sense llum el municipi durant més de cinc hores

Castellbell i el Vilar sense llum dimarts al vespre
Castellbell i el Vilar sense llum dimarts al vespre | AjCbiV
Redacció
10 de febrer del 2021
Actualitzat a les 16:16h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar demana explicacions a la companyia Endesa pel tall del subministrament elèctric de dimarts al vespre. El consistori fa públic el seu malestar i entén que és inadmissible la interrupció del servei que aquest dimarts al vespre va deixar sense llum el municipi durant més de cinc hores. La interrupció del servei va afectar els domicilis però també el teixit comercial i de serveis del municipi.

Manca de manteniment

L'Ajuntament considera que el tall d'ahir és conseqüència de la manca de manteniment en les infraestructures elèctriques, concretament a la línia de mitja tensió de la Bauma, que els Bombers van identificar com a origen de l'avaria. Per això demana una resposta àgil a la companyia en un moment delicat en què “la companyia elèctrica també té una responsabilitat social”. El consistori recorda que els continus problemes del servei i en aquest sentit apunta el tall que va afectar tota la zona comercial de Castellbell i el Vilar dimarts de la setmana passada.