Els Carlins obre la seva primera convocatòria artística de producció teatral

Es podrà optar a tres línies de muntatges teatrals, microteatre i residències

Àngels Torrens, Fina Tàpias, Ivan Padilla i Txell Vall
Àngels Torrens, Fina Tàpias, Ivan Padilla i Txell Vall | Els Carlins
Redacció
10 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:23h
Els Carlins obre la seva primera convocatòria artística amb tres línies destinades a la producció i creació teatral en diferents àmbits: un premi jove de microteatre (oberta fins 31/3), la convocatòria de residències per a companyies professionals i la convocatòria de producció de muntatges del grup de teatre propi d'Els Carlins (obertes fins 31/12). És una aposta ferma i conscient de l'entitat històrica en un any crític pel sector cultural i associatiu. La convocatòria s'ha publicat al web d'Els Carlins, on es poden consultar les bases completes.

Com relata el text introductori de la convocatòria "des de la direcció de l'entitat i de forma conscient i planificada, s'han desenvolupat unes bases de convocatòria artística per impulsar i potenciar de forma tangible a través del què fem, que és teatre, els objectius de l'entitat. La present convocatòria no és més que una forma d'endreçar i clarificar la promoció d'iniciatives artístiques des d'Els Carlins i dotar-la, per un cantó, de mecanismes de funcionament i, per l'altra, d'una direcció artística que garanteixi la qualitat del segell de l'entitat". Aquesta direcció artística va a càrrec de la comissió artística, formada per 5 membres de l'entitat.

Premi jove de microteatre

Premi a l'espectacle original i inèdit de microteatre produït per menors de 30 anys del Bages, no necessàriament vinculats a l'entitat. Té per objectiu potenciar la vinculació del sector juvenil a l'entitat i promoure l'aparició de noves iniciatives. Les obres seleccionades s'exhibiran en concurs a Els Carlins en una data a concretar del mes de maig de 2021. Premi 500 euros. Termini 31/3. Aquí es poden consultar les bases completes.

Convocatòria oberta de residències artístiques

Suport a la creació i assaig de companyies professionals de territori català en forma de residència artística a l'equipament d'Els Carlins a canvi de la programació de la proposta a l'espai i de la recaptació generada per aquesta. Especialment enfocada a companyies emergents. Termini 31/12. Aquí es poden consultar les bases completes.

Convocatòria oberta per a muntatges teatrals del grup de teatre d'Els Carlins

Suport a la producció i a l'exhibició de muntatges teatrals sortits del grup de teatre d'Els Carlins. Termini 31/12. Aquí es poden consultar les bases completes.