Isabel Martínez, de Ciutadans, visita diversos cellers d'Artés

La candidata ha criticat la "falta de previsió" en la presa de mesures per part de Govern en el sector vitivinícola

Isabel Martínez, amb càrrecs de Ciutadans, a Artés
Isabel Martínez, amb càrrecs de Ciutadans, a Artés | Cs
NacióDigital
09 de febrer del 2021
Actualitzat a les 19:16h
La regidora egarenca i candidata per Ciutadans al Parlament, Isabel Martínez, acompanyada pel regidor de l'Ajuntament d'Artés Juan José Salvador Pérez, i la consellera de el Consell Comarcal María Luisa Ramos, han visitat aquest dimarts el sector vinícola d'Artés i han aprofitat per recollir de primera mà la problemàtica que pateixen com a conseqüència de la pandèmia per la Covid-19.

Els confinaments, comarcal i municipal, així com les restriccions en l'hostaleria i la restauració, estan colpejant a un sector a què Martínez ha qualificat de "supervivents". Són quinze les bodegues integrades en el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages, que, segons Ciutadans, "es queixen de desemparament per part de les institucions públiques".

Isabel Martínez ha criticat la "falta de previsió" en la presa de mesures per part de Govern de la Generalitat i ha afirmat que "no són incompatibles les mesures preventives que ajudin a contrarestar l'efecte de la pandèmia, amb mesures que ajudin a sostenir la economia de la petita i mitjana empresa". Així ha assegurat que el programa electoral de Ciutadans inclou "la quota a zero euros per als autònoms i les ajudes o bons per al lloguer o el pagament de serveis bàsics, en moments de crisi".

Isabel Martínez s'ha mostrat "molt receptiva" davant les iniciatives que al costat del Consell Regulador i el Consell Comarcal Bages projecten posar en marxa i ha mostrat la voluntat política de Ciutadans de "vetllar per les pimes que són el motor econòmic del país".