Mor l'àvia manresana que va quedar crítica per l'explosió d'una ampolla de gel hidroalcohòlic

La dona, de 75 anys, no ha pogut superar les cremades que va patir durant la deflagració

09 de febrer del 2021
Actualitzat el 10 de febrer a les 9:21h
Edifici on es va produir la deflagració el passat 14 de desembre
Edifici on es va produir la deflagració el passat 14 de desembre | GSV
L'àvia manresana de 75 anys que el 13 de desembre de l'any passat va resultar ferida crítica per la deflagració d'una ampolla de gel hidroalcohòlic, no ha pogut superar l'efecte de les cremades i va morir el passat dissabte a l'hospital després que gairebé 2 mesos de l'explosió. Aquest passat dilluns se n'ha fet el funeral a l'església parroquial de la Sagrada Família de Manresa.

Cal recordar que ella, i el seu espòs, de 76 anys, van resultar ferits el diumenge 14 de desembre al vespre a causa de la deflagració d'una ampolla de gel hidroalcohòlic que es trobava prop d'una font de calor a la cuina de casa seva en un pis del carrer Sant Cristòfol, segons van confirmar fonts dels Mossos d'Esquadra a NacióManresa.

La dona va ser la que va resultar més afectada per l'efecte de l'explosió i les cremades va ser declarada com a ferida en estat crític, mentre que l'home només va patir cremades lleus a les mans després d'intentar apagar les flames del cos de la seva dona.

Els Bombers van desplaçar dues dotacions al lloc de la deflagració, mentre que el SEM va desplaçar-hi quatre unitats. Quan els cossos d'emergència van arribar al domicili, les flames ja estaven apagades, però el matrimoni es trobava amb ferides per cremades. La dona va ser traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que a ell el van portar a Sant Joan de Déu.