Municipis

Santpedor construirà una nova graderia al camp de futbol Josep Guardiola

L'Ajuntament ha aprovat el projecte definitiu, que preveu executar aquest 2021

per Redacció, 9 de febrer de 2021 a les 12:10 |
Graderia al camp de futbol Josep Guardiola de Santpedor | AjStp
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Santpedor ha aprovat el projecte per a la construcció d'una graderia al camp de futbol del municipi.  A finals d'any es va presentar el projecte a l'entitat Club Futbol Santpedor per acabar d'ultimar els detalls i ara, un cop finalitzada la fase d'exposició pública, el projecte s'ha aprovat definitivament. Amb un pressupost de 60.000 euros, està previst que la construcció s'executi aquest 2021.

El camp de futbol de Santpedor, que es va inaugurar l'any 2007 i porta el nom de Josep Guardiola, comptava amb unes grades metàl·liques provisionals que s'havien retirat pel seu mal estat. Amb el projecte definitiu aprovat, es preveu construir una graderia coberta, de 18 metres d'amplada i amb una capacitat de fins a 120 persones.


El camp de futbol Josep Guardiola és una instal·lació esportiva municipal que inclou un camp de futbol de gespa artificial i està situat a l'entrada del poble per la carretera de Navarcles. És un espai destinat a l'entrenament i els partits del Club de Futbol Santpedor. 

 

Participació