Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 25 de gener

Regulació del trànsit, furts interior d'establiment, alteració de l'ordre públic i seguretat ciutadana

Redacció
27 de gener del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Regulació del trànsit
Per tal de col·laborar amb l'empresa de manteniment de l'enllumenat elèctric que duia a terme tasques de reparació en una de les travessies de la Vila, es realitza regulació del trànsit donant pas alternatiu als vehicles que circulaven per el lloc.

Furts interior d'establiments
La trucada de la responsable d'un establiment comercial de la Vila, activa el serveis de la Policia Local per intentar localitzar a una persona que els sistemes de vídeo vigilància de l'establiment han captat mentre s'amagava al cos diferents productes de perfumeria. Aquesta persona que al veure's descobert pels treballadors de l'establiment va abandonar ràpidament l'establiment, posteriorment ha intentat dur a terme la mateixa acció en un altre establiment de la població, aquesta vegada sense èxit. Els afectats són informats dels drets que els hi son propis e inherents, reservant-se el dret a denunciar. Realitzades les tasques i gestions adients per esbrinar la identitat i possible localització del presumpte autor, finalment es coneix la identitat d'aquest i s'eleven els fets a l'autoritat judicial per el seu coneixement i efectes.

Alteració de l'ordre públic
La compareixença d'un veí de la Vila a les dependències policials, alerta d'una persona sota els efectes de l'alcohol, que es troba increpant als clients d'un establiment de restauració. Es contacta amb el responsable del local qui comunica als agents que no hi ha cap tipus d'incidència, i que la persona en qüestió ja ha moderat el seu comportament.

Seguretat Ciutadana
El patrullatge preventiu per un dels polígons de la Vila en hores nocturnes permet localitzar la presència d'un vehicle sospitós al pas del vehicle policial. El vehicle, ocupat per tres passatgers, no es aturat en primera instancia i es realitzen les gestions de coordinació i investigació oportunes, amb el cos de la PGME. Finalment, aquest vehicle, possiblement implicat en robatoris amb força a la comarca, es interceptat per el cos de la PGME a una localitat limítrofa a la Vila. Els ocupants, tots amb antecedents per robatori, portaven diverses eines a l'interior per ser utilitzades en fets delictius. Realitzades les gestions corresponents, aquests individus son detinguts per el cos de la PGME, que continuen la investigació al respecte.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.