Ciutadans critica la «falta de compromís» del Govern amb la gent gran de Manresa

La candidata Isabel Martínez recorda que la formació va presentar una proposta per incrementar el nombre de places de residència a la ciutat, que va ser aprovada, però que "un any després no s'ha complert"

Isabel Martínez amb Miguel Cerezo davant la residència de la Font
Isabel Martínez amb Miguel Cerezo davant la residència de la Font | Cs
NacióDigital
08 de febrer del 2021
Actualitzat a les 19:35h
"Vetllar pel benestar de la nostra gent gran és l'objectiu primordial de Ciutadans". Així ho ha comunicat aquest matí la número 10 de la llista a les eleccions al Parlament, Isabel Martínez, que, al costat del regidor de Manresa, Miguel Cerezo, ha visitat l'única residència pública de la ciutat, la de la Font, que a més, "està sent afectada per obres de nous traçats urbanístics, perdent part de la seva superfície".

Martínez ha explicat que "la manca de places no és exclusiva de Manresa, sinó que la pateixen molts municipis". I ha explicat que és precisament aquesta manca de places la que va portar Ciutadans a presentar al Parlament una proposta que va comptar amb el suport de tots els partits perquè a Manresa "augmenti el nombre de places públiques, en centres de dia, en habitatges tutelats, així com la quantitat en prestacions econòmiques que permetin millorar serveis i actualitzar les ràtios de personal". La iniciativa també contemplava millorar els mòduls econòmics i garantir millores laborals per als professionals del sector de la dependència.

Durant la seva visita, Isabel Martínez ha criticat que un any després d'aprovar-se aquesta resolució "el Govern s'ha posat de costat fent deixadesa de funcions". "No podem seguir així, Catalunya necessita que es posin en marxa polítiques útils per als seus ciutadans", ha afirmat. I ha afegit que "el benestar dels nostres majors i la garantia d'una atenció adequada i suficient és el nostre compromís ferm davant dels que es desanimen quan la Generalitat incompleix els seus compromisos".