Calvet i Turull participen a la campanya de Junts al Bages durant el cap de setmana

El conseller de Territori i sostenibilitat va visitar empreses de Manresa i l'exconseller va ser a Balsareny fent costat a la Festa dels Traginers

Turull, amb Saldoni, durant la seva visita a Sallent
Turull, amb Saldoni, durant la seva visita a Sallent | Junts
NacióDigital
08 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:10h
El cap de setmana de la campanya de Junts al Bages ha estat intensa i ha portat a la comarca destacats membres del partit. Divendres a la tarda el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va visitar Manresa i es va reunir amb l'Associació d'Empresaris de Bufalvent, el polígon industrial més important de la ciutat. 

Durant la visita, els responsables de l'associació van traslladar al conseller i número 9 de la llista de Junts, els neguits, inquietuds i necessitats del sector empresarial, durant aquest temps de crisi provocada per la Covid i d'una propera recuperació de l'activitat d'aquí a uns mesos. També van parlar dels diferents projectes que s'estan impulsant des de Bufalvent com Manresa entra en simbiosi, el projecte d'Indústria Circular al Bages o el Pla de desenvolupament, i altres iniciatives que es duran a terme en el futur.

Dissabte al matí va ser el torn de Jordi Turull que va visitar Sallent i Balsareny. Turull, que a Balsareny va ser rebut per l'alcaldessa Noèlia Ramírez, va conèixer de primera mà la festa dels Traginers, amb les explicacions i la visita que va fer acompanyat de l'actual equip de govern. Fins i tot es va vestir com un autèntic Traginer de finals del segle XIX. 

Posteriorment, acompanyat del candidat David Saldoni, va passejar pels carrers de Sallent i va parlar amb veïns i veïnes de la població bagenca. 

Aquest cap de setmana, Junts ha instal·lat parades a diverses poblacions com Sant Joan, Callús, Cardona, Santpedor, Sant Vicenç o Sant Fruitós, amb la finalitat d'explicar el programa de la formació.

Finalment, diumenge al migdia es va fer telemàticament el debat de candidats joves de la llista de Junts per Barcelona amb la presència del surienc Miquel Flores, que és qui tanca la llista de Laura Borràs a la demarcació.