Cardona celebrarà un Carnaval telemàtic i participatiu

Un concurs de disfresses per Instagram o un recull històric del Carnaval són entre les propostes

Redacció
08 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:10h
A causa de la situació epidemiològica provocada pel coronavirus, la Comissió de Carnaval de Cardona ha decidit cancel·lar, "per responsabilitat", els actes presencials per al Carnaval d'enguany, que s'emplacen a celebrar la festa més endavant, quan les xifres de la pandèmia ho permetin i la situació sigui favorable.

Seguint l'opinió unànime de la Comissió de Carnaval, l'edició d'enguany comptarà amb propostes telemàtiques per tal de no deixar de donar valor i importància a una festa popular tan arrelada al municipi. 

Concurs de disfresses i recull de gravacions històriques

Del 6 al 20 de febrer es farà un concurs de disfresses a través de l'Instagram de l'Ajuntament de Cardona (@ajuntamentdecardona). Per participar-hi caldrà fer una fotografia actual i d'autoria pròpia seguint les indicacions de la temàtica i les categories que es valoraran, enviant-ho a [email protected].

El veredicte final es donarà a conèixer el dijous 25 de febrer, a les 12h, i hi haurà un total de 9 premis de 60 euros cadascun, a repartir entre les tres categories, per gastar en el comerç local. Podeu consultar les bases, amb tota la informació, al següent enllaç.

El Cinema Amateur Cardoní, com cada any, passarà un recull de gravacions i vídeos propis a TV Cardona sobre edicions anteriors del Carnaval a Cardona, amb l'objectiu de promoure i difondre la festa popular.
Arxivat a