Els àrbitres suspenen el Manresa FS - Barceloneta per la mala actitud dels «directius» visitants

Un suposat representant de l'equip barceloní s'ha dedicat a xiular els contraatacs dels manresans des de la graderia buida

06 de febrer del 2021
Actualitzat a les 23:11h
La parella arbitral aragonesa que dirigia el Manresa FS - Barceloneta d'aquest dissabte ha suspès el partit a falta de 9 minuts, i 11 segons per a la seva finalització després que per dues ocasions, una de les tres persones que han pogut accedir al pavelló, presumptament directius visitants, han fet sonar un xiulet en el moment que el Manresa FS feia jugades atacants de contracop. En el moment de la suspensió els manresans dominaven el marcador per 3-1.

Pel que fa al partit, el conjunt visitant ha sortit amb molta intensitat sobre el parquet, però aquest domini de la Barceloneta no es traduïa en massa ocasions de gol. En canvi, el Manresa FS feia contracops i ha deixat un parcial de 2-0 al marcador amb gols als minuts 4 i 15 de la primera part. Els gols han estat fets per Josan i Nil de xut exterior.

Al segon temps, el Manresa FS ha sortit a defensar el resultat i sense fer un bon període, Josan ha establert el tercer gol després d'un servei de falta amb una magnífica jugada d'estratègia. Era el 3-0, però els manresans no estaven fins al terreny i només es dedicaven a defensar el resultat sense portar el pes del partit. En una d'aquestes moltes possessions visitants, Brià ha reduït diferències amb el primer gol del seu equip.

Ha estat en un contracop de dos atacants manresans sols davant el porter visitant quant per segon cop s'ha escoltat un xiulet no arbitral des del pavelló pràcticament buit, i els jugadors del Manresa han aturat l'acció atacant.
  Davant d'aquest fet, els col·legiats aragonesos han aturat el partit i han sol·licitat a les tres persones de l'equip visitant que abandonessin la graderia. Davant de la seva negativa, trenta minuts després els àrbitres han suspès el partit a manca de 9 minuts i 11 segons per al final amb el resultat de 3-.1.

Els responsables locals havien sol·licitat la presencia de la força publica que ha arribat més tard, quan els col·legiats ja havien acordat la suspensió davant la tardança.

El Jutge Únic del Comitè de Competició decidirà si dona per acabat el partit amb el resultat de 3-1, o fa jugar els 9 minuts i escaig que queden.