El femení del CN Minorisa torna a la competició amb un bon partit sense premi contra el GEiEG (6-7)

L'esquerrana Judit César ha clavat 3 pilotes a la xarxa

L'artillera manresana d'aquest diumenge, Judit César
L'artillera manresana d'aquest diumenge, Judit César | Simón Noguera
06 de febrer del 2021
Actualitzat a les 20:51h
El femení del CN Minorisa ha iniciat aquest dissabte la competició de la Lliga Catalana de 1a Divisió enfrontant-se al GEiEG a la piscina manresana, en una estrena que ha acabat perdent 6-7 després de contínues alternances en el marcador.

Les jugadores manresanes han pagat la seva inexperiència, ja que han estat capaces de generar molt joc i ocasions que, per precipitació, han acabat perdent-se. El primer gol ha estat per a les visitants, que han vist com les bagenques donaven la volta al marcador, per arribar a la fi dels primers vuit minuts amb empat a dos gols.

Similars han estat el segon i tercer quart de joc, períodes en què les gironines s'han avançat, per empatar de seguida les jugadores de Jordi López, que tenien en l'esquerrana Judit César la seva millor artillera.

Amb empat a cinc gols s'ha arribat al darrer temps: 5-6 per a les visitants, empat a sis i el definitiu sis a set, que ha deixat sense premi i desil·lusionades les jugadores del CN Minorisa, que veien com el seu esforç queia en sac buit.

Fins a set superioritats i una pena màxima han quedat sense pujar al marcador.

Arbitratge a càrrec de A Pastor i A Ardanuy. Han assenyalat dos penals a les jugadores locals, per set superioritats i una pena màxima a les gironines.

Parcials; 2-2, 2-2, 1-1 i 1-2.

Alineacions i golejadores

CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, A Toribio, L Flores 1, IK Bianco, MY Fernández, J César 3, G Vadillo, I Peirón 2, J Peirón.

GEiEG: C de la Torre, M Roger, M Romo, J Codina, B Llenas. G Font, N Brugada 1, C Carbonell, S Font, X Font 4, A Saavedra 2 i E Estalella.