El guitarrista manresà Jordi Martínez llança «Kaos Boreal», el seu segon senzill de l'any

Ha comptat amb l'acompanyament de Sergi Torrabadella, Rodri Hernàndez i Xavi Centellas

Jordi Martínez presentarà dijous el seu segon senzill de l'any
Jordi Martínez presentarà dijous el seu segon senzill de l'any | Sean Needham
Redacció
06 de febrer del 2021
Actualitzat a les 18:52h
Un mes després del seu darrer llançament discogràfic, el guitarrista manresà Jordi Martínez, llançarà en proper dijous un nou senzill per a les plataformes digitals, un nou treball anomenat Kaos boreal.

Després del llançament de Diamond rain el passat 2 de gener, aquest febrer Martínez segueix aportant novetats discogràfiques. En aquesta ocasió, el senzill Kaos boreal ha comptat amb l'acompanyament de Sergi Torrabadella al baix, Rodri Hernàndez a la bateria i Xavi Centellas als teclats.

Martínez continua en el context instrumental, però sense oblidar la melodia. Expressament, compàs rere compàs cerca l'atenció de l'oient en una melodia clara i despullada que obliga a reaccionar al receptor.

El senzill es mou en un mig temps magistralment executat per la bateria d'en Rodri Hernàndez, i sota l'estricte baix d'en Sergi Torrabadella, que durant tota la peça no deixa de moure's de les tessitures més greus a les mes agudes, fent picades d'ull descarats a la melodia d'en Martínez quan l'hi convé, i deixant així al descobert una simbiosi entre els dos instruments perfectament complementada.

El piano d'en Centellas, canta les melodies alhora amb la guitarra d'en Martínez, i les textures gairebé imperceptibles a primera escolta dels sintetitzadors, no deixen de fer més evident encara, la qualitat i el gust pel detall en la producció d'un tema digne de pertànyer a qualsevol llista de reproducció al costat dels noms més destacats de l'instrument de les sis cordes.

Kaos boreal es podrà escoltar a partir de dijous a l'enllaç de l'Spotify de Jordi Martínez.