Joana Ortega defensa la petita i la mitjana empresa en la seva visita a Manresa

La número 2 del PDECat reclama ajudes directes per a les empreses afectades per la Covid-19

Visita de Joana Ortega i altres membres del PDECat a empreses de Manresa
Visita de Joana Ortega i altres membres del PDECat a empreses de Manresa | PDECat
NacióDigital
06 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:31h
La número 2 del PDECat, Joana Ortega, va visitar divendres Manresa i va fer una clara defensa de la petita i la mitjana empresa, que genera el 70% de l'ocupació a Catalunya i suposa el 95% del teixit productiu. L'exvicepresidenta del Govern va posar en valor l'esforç i sacrifici de milers d'empreses i va reclamar ajudes directes per aquelles que estan sent afectades per la pandèmia de la Covid-19.

Ortega es va reunir amb diferents empreses del Bages i va remarcar la necessitat d'incentivar l'economia del territori perquè la gent no hagi de marxar del lloc on viuen per poder tirar endavant el seu projecte professional. "Les persones que volen construir els seus projectes professionals s'han de poder quedar al territori. Han de poder obrir una empresa i treballar al lloc on viuen. Això és essencial per generar riquesa i vida arreu del país", va declarar.

En sintonia, la número 8 a les llistes del PDECat i presidenta del partit al Bages, Ivet Castaño, va destacar el paper de les petites i mitjanes empreses com un dels "autèntics motors de Catalunya". Castaño va defensar que el millor subsidi per la gent que està a l'atur és la creació de llocs de treball.