Fins al 22 de febrer, torna el concurs LlumCat

Les persones que responguin correctament totes les preguntes entraran en el sorteig d'un dels vuit premis del concurs

Els premiats del LlumCat 2020
Els premiats del LlumCat 2020 | CNL Montserrat
Redacció
04 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:04h
De l'1 al 22 de febrer de 2021, torna el concurs LlumCat. Per participar-hi cal tenir un mínim de 14 anys i respondre les cinc preguntes de què consta. Les persones que responguin correctament totes les preguntes entraran en el sorteig d'un dels vuit premis del concurs

Enguany, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitza la novena edició del concurs LlumCat, centrat en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa i l'adapta a la situació actual, ja que només s'hi podrà participar de manera virtual a través del blog del concurs: https://blogs.cpnl.cat/llumcat/.

Aquest concurs té la finalitat d'aconseguir que els participants no solament s'interessin per la cultura de la ciutat de Manresa, sinó que aprofundeixin d'una manera lúdica en el coneixement d'un dels fets històrics que més impacte ha tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat.

Per participar-hi cal tenir un mínim de 14 anys i respondre les cinc preguntes de què consta. Les persones que responguin correctament totes les preguntes entraran en el sorteig d'un dels vuit premis del concurs que han estat possibles gràcies a la col·laboració dels patrocinadors:

- Un val de 50 euros per comprar als establiments Manresa+Comerç 
- Una capsa experiència regal de Fent País Cooperativa
- Una impressora HP Pro 8210 de Control Group 
- Un menú per a dues persones als restaurants Diesa Restauració
- Una subscripció anual a la revista El Pou de la gallina 
- Un val per a un servei de fisioteràpia a la clínica universitària de la Fundació Universitària del Bages (UManresa-FUB)
- Dues invitacions per a una visita al Centre d'Interpretació del Carrer del Balç 
- Un val de 50 euros per comprar als establiments Manresa+Comerç 

Més informació a http://cpnl.cat/llumcat.