El Celler Abadal obté el segell «Safe Travels»

Aquest distintiu avala la tasca del celler Abadal en l'adequació de la seva activitat enoturística cap als nous protocols de seguretat i higiene

Instal·lacions del celler Abadal
Instal·lacions del celler Abadal | Abadal
Redacció
04 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:24h
El celler Abadal ha obtingut el segell Safe Travels, un distintiu promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) que permet als viatgers reconèixer, a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que han adaptat protocols de mesures de seguretat i prevenció envers la Covid-19. A la província de Barcelona, el consorci Turisme de Barcelona és l'encarregat d'atorgar el segell Safe Travels a les empreses del sector turístic que compleixin els requisits fixats. 

Aquest nou distintiu pel celler es ve a sumar al certificat del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere, també de caire internacional, i que Abadal ostenta des de fa 3 anys. 

Des de l'inici de la pandèmia Abadal ha adequat la seva activitat enoturística acord als protocols d'higiene i seguretat que marca la normativa, assegurant la seguretat del personal i dels visitants. Una nova proposta enoturística enfocada més que mai a gaudir de la vinya i de l'entorn, prioritzant les activitats en espais oberts, amb necessitat de reserva prèvia per a gaudir de qualsevol activitat al celler, grups reduïts i exclusius i el Wine Bar a l'aire lliure, entre d'altres.