El número 3 de Junts, Joan Canadell visita la manresana AUSA

Aquest divendres Damià Calvet visitarà diverses empreses del Bages

Visita de Joan Canadell a AUSA
Visita de Joan Canadell a AUSA | Junts
Redacció
04 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:59h
El passat dimarts dia 2, dins dels actes que Junts està celebrant al Bages de campanya electoral, Joan Canadell va fer una visita a l'empresa manresana AUSA. Canadell ocupa el número 3 de la candidatura de Laura Borràs per la província de Barcelona.

Canadell de 53 anys, va ser escollit President de la Cambra de comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. Enginyer i empresari, Canadell va visitar l'empresa manresana AUSA i es va interessar per l'evolució i actualitat de l'empresa, sobretot en la situació actual provocada per la Covid-19. Durant la visita els responsables d'Ausa, van poder ensenyar les instal·lacions i els diferents processos productius i van exposar les necessitats i demandes del sector industrial en el context actual. 

Ausa, amb 65 anys d'història, és una de les empreses més destacades de la comarca amb una de les projeccions nacionals i internacionals més importants en el camp de la fabricació de vehicles industrials compactes per al moviment de materials i manteniment vial, un sector on Ausa és una de les empreses més reconegudes per la seva trajectòria, ja que té una capacitat de producció més de 10.000 vehicles anuals i exporta a més de 90 països arreu del món. El 70% de la seva producció s'exporta fora de la península.

Per part de Junts, van acompanyar Canadell, Bàrbara Minoves (Directora Territorial de la Catalunya central Generalitat d'Empresa i Ocupació), David Saldoni (Secretari d'Organització de Junts i candidat número 19 de la llista del partit per Barcelona) i Toni Massegú (Director Territorial de la Catalunya central Generalitat de Presidència i President de Junts Bages).

Calvet visitarà empreses del Bages

El proper divendres, el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet visitarà Manresa, per trobar-se amb diferents empresaris de la ciutat, durant la tarda. Visitarà Deporvillage i empreses del polígon de Bufalvent.