turisme

Manresa Turisme amplia dues sessions més la proposta «Orientació en família»

Diumenge passat van fer l'activitat 92 persones i les places per la sessió del 7 de febrer ja estan esgotades. Les noves sessions seran el 13 i 14 de febrer

per Redacció, 2 de febrer de 2021 a les 09:48 |
Oller del Mas sota la bander4a d'orientació | AjM
Manresa Turisme, en col·laboració amb Dinàmic Guies i Anella Verda de Manresa, amplia amb dues noves sessions la proposta "Orientació en família" entorn de l'Oller del Mas i la Riera de Guardiola. Les noves sessions tindran lloc els dies 13 i 14 de febrer fent el mateix recorregut i ja es troben a la venda des del web www.manresaturisme.cat.

Diumenge passat 31 de gener van fer la proposta 92 persones, repartides en 23 grups bombolla i la propera sessió prevista per aquest diumenge, 7 de febrer, ja té totes les entrades venudes (104 persones de 23 grups bombolla). Com en les passades edicions, es tracta d'una proposta familiar, d'uns 5 km de recorregut, amb sortida i arribada a l'Oller del Mas de la DO Pla de Bages, on amb el suport d'un mapa s'han de trobar deu valises amagades. Aquest recorregut és la tercera edició d'aquesta proposta a Manresa, que va iniciar-se al novembre amb una primera edició de tres sessions fent un recorregut entorn de la Torre Lluvià. La iniciativa va tenir tan bona acollida que va programar-se una segona edició, amb dues sessions més, fent un itinerari des del santuari de la Salut a Viladordis i aquesta és ja la tercera edició, que amb aquestes dues sessions més, su posaran un total de quatre jornades amb totes les entrades venudes. En total, fins al 7 de febrer hauran realitzat l'activitat 579 persones.


Les reserves es fan per a grups bombolla de màxim 6 persones (15 euros per grup) amb sortides esglaonades des de les 9.30 h fins a les 13 h. Per tal de garantir la seguretat i els aforaments, és imprescindible la reserva prèvia a través de www.manresaturisme.cat.

 

Participació