Ciutadans reclama més habitatge social i l'enduriment de les ocupacions

També responsabilitza la Generalitat de les males comunicacions de Manresa amb Barcelona

Joan García, Miguel Cerezo i Marina Bravo, de Ciutadans, a Manresa
Joan García, Miguel Cerezo i Marina Bravo, de Ciutadans, a Manresa | Pere Fontanals
01 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:34h
El diputat i candidat a la Generalitat, Joan García, la secretària general de Ciutadans i candidata, Marina Bravo, han reivindicat a Manresa un parc d'habitatges social per fer front a l'ocupació i millores en la xarxa de comunicacions entre Manresa i Barcelona, en una compareixença de campanya a la capital del Bages.

García ha posat sobre la taula que "Manresa té un parc d'uns 7.000 habitatges buits i unes 600 famílies que viuen en habitatges ocupats". Ciutadans impulsarà de forma paral·lela "l'enduriment" de les mesures contra l'ocupació i l'augment d'adquisició de pisos per part de la Generalitat per "donar cobertura a les famílies que puntualment es queden sense habitatge".

La candidata Marina Bravo ha assegurat que "ERC va votar en contra d'una esmena als pressupostos generals de l'estat" per a la millora de les Rodalies de Renfe "per poder-se fer la víctima" davant els "suposats" incompliments de l'Estat. Bravo ha recordat que la concessió de l'autopista C-16 "depèn de la Generalitat", i que Ciutadans està sobre aquestes deficiències si té oportunitat de governar.