Ja es coneixen els números del sorteig de 6.500 euros en vals de compra als comerços de Manresa

En una campanya impulsada per la UBIC i l'Ajuntament de Manresa

Un client entrant en un comerç del Centre Històric
Un client entrant en un comerç del Centre Històric | AjM
Redacció
30 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:38h
El passat 27 de gener la UBIC va dur a terme el sorteig de la campanya “Comerç viu, carrers vius”. En total, la campanya reparteix 6.500 euros en vals de compra, distribuïts en 71 premis entre la clientela del comerç de Manresa.

Aquesta acció ha estat organitzada per la UBIC amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, que l'ha dotat econòmicament, i ha comptat amb la col·laboració de la resta d'associacions de comerciants de la ciutat.

La campanya comptava també amb premis específics per al sector de la restauració, però degut a les restriccions sofertes durant tota la campanya la majoria d'establiments no hi ha pogut participar. S'ha pactat amb l'Ajuntament de Manresa destinar l'import dels premis a accions de promoció de la restauració més endavant. Els establiments de restauració que sí que hi han participat podran ser beneficiaris dels vals de compra que s'han sortejat.

Els premiats poden recollir els vals de compra contactant amb [email protected] o al 93 872 93 15, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00. Abans caldrà que donin les dades de la persona guanyadora: nom i cognoms, adreça i població, números de telèfon i número de DNI. Tota la informació dels establiments on s'han repartit els números guanyadors es poden veure a la web de Manresa Més Comerç.