El Manresa FS visitarà l'Industrias B aquest dissabte

Els colomencs es troben setens a la classificació i només han guanyat un partit com a locals

Redacció
29 de gener del 2021
Actualitzat el 30 de gener a les 10:14h
SUSPÈS

El Manresa FS jugarà aquest dissabte a les 6 de la tarda a Badalona, lloc actual on juga Industrias B a l'espera de la finalització de les obres del seu renovat pavelló a Santa Coloma de Gramenet. Hores d'ara, el filial colomenc es setè a la taula en aquest subgrup de 10 equips. Té 12 punts i a casa seva ha guanyat un sol partit de cinc jugats.

Aquesta victòria va ser davant el Penya Esplugues (8-6). Completa amb dos empats davant Barceloneta i Denia (3-3 i 1-1) i dues derrotes davant Natació Sabadell (1-3) i Mataró (2-4).

A fora ha guanyat en dues ocasions, a Dènia i Lleida, ha empatat a Salou i a perdut a la Barceloneta i Manresa mentre que té un partit aplaçat a Segorbe, partit que es jugarà el 14 de febrer.

Pel que fa als manresans viatgen amb la baixa de Asis, convocat pel seleccionat marroquí durant aquests dies i la del porter Aleix amb un patit de sanció. Entra a la convocatòria el porter juvenil Oriol Blasco. Al marge d'aquestes dues absències, la resta e la plantilla està en optimes condicions.

El conjunt manresà té dos partits aplaçats, a casa amb el Segorbe i a Lleida. És per això que la seva classificació actual es irreal.

Natació Sabadell i Mataró tenen tots els partits complets amb 24 punts i 11 partits jugats. El Manresa amb 9 partits en té 15 i és cinquè a la taula.