Suport Mutu

La Joviat cedeix les seves instal·lacions al Suport Mutu de Valldaura-Plaça Catalunya

La xarxa estableix la seva base principal a la zona del restaurant de l'Escola, els divendres a la tarda

per Pere Fontanals, Manresa | 29 de gener de 2021 a les 10:08 |
Membres de la xarxa de suport mutu a la Joviat | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Xarxa de Suport Mutu dels barris de Valldaura i Plaça Catalunya ha començat a operar a una part del restaurant de la Joviat després que el director de l'escola, Jordi Vilaseca, els oferís les seves instal·lacions per poder desenvolupar la seva activitat d'empoderament social.

La xarxa, que havia marxat setmanes enrere de la seu de l'Associació de Veïns de Valldaura al Centre Cívic Selves i Carner, mantindrà aquest últim punt de l'Ajuntament per recollir les aportacions que arribin dels veïns de Plaça Catalunya, però la principal activitat la portaran a terme des de l'Escola Joviat, entrant per la porta del restaurant, al carrer Rubió i Ors.


La xarxa disposarà d'una part de la Sala Montserrat del centre educatiu per emmagatzemar subministraments, i confia en que aquest nou espai els permeti dinamitzar l'activitat i donar més cobertura social. Des de la xarxa asseguren que, més enllà dels barris de Valldaura i Plaça Catalunya, el suport mutu es porta a terme amb persones que arriben, també, d'altres barris de Manresa.

La xarxa de Suport Mutu seguirà obrint portes els divendres a la tarda.

 

Participació