En Comú Podem obre la campanya electoral des del CAP Bages de Manresa

Un espai triat amb tota la intenció, ja que la candidata Laura Oliva és infermera de primària

Foto d'inici de campanya d'En Comú Podem a Manresa
Foto d'inici de campanya d'En Comú Podem a Manresa | ECP
NacióDigital
28 de gener del 2021
Actualitzat el 29 de gener a les 9:57h
Sota el lema El canvi que Catalunya mereix els militants d'En Comú Podem, amb la candidata del territori, Laura Oliva al capdavant, ha iniciat la campanya des del CAP Bages de Manresa, un espai triat amb tota la intenció, ja que la candidata és infermera de primària i està vivint en primera persona la lluita diària contra la Covid i "perquè en aquest any de pandèmia, volem estar, més que mai, al costat dels qui ens cuiden, com el personal sanitari".

Per a la candidata, "el canvi que Catalunya mereix" passa per, "aixecar el cap i mirar al futur", després de tot l'esforç que la majoria de la població hem fet amb la pandèmia, "el deure de la política és mirar endavant" diu, i "proposar noves polítiques que posin la gent al centre, una sortida de la crisi oposada a les retallades".

Per fer-ho, "cal canviar l'actual govern, esgotat, per un de valent que s'atreveixi a prioritzar allò públic, en salut i educació, per exemple". Un Govern que "es preocupi de la seva ciutadania i la protegeixi" davant la crisis econòmica derivada del coronavirus i també que "posi en el centre la Catalunya Central, que necessita polítiques específiques per a la re-industrialització, inversió en infraestructures i on la ciutadania tinguem garantit l'accés a tots els drets i serveis".

Consideren que l'important d'aquestes eleccions "no és qui guanya sinó quines són les majories" que poden permetre aquest "nou horitzó de País" i que En Comú Podem, són els únics garants per fer –ho: "com hem fet possible majories d'esquerres a Barcelona i l'Estat, possibilitarem majories progressistes a la Generalitat de Catalunya".

Així, centraran la campanya d'aquests dies, en explicar-ho, presentant les propostes polítiques per al re-equilibri territorial, per garantir els drets socials i laborals i per fer front als reptes climàtics i medi ambientals.

Ho faran amb presència d'altres candidats i candidates que vindran a acompanyar a la gent del territori, però sense fer actes amb públic. Tant és així que l'acte central que serà amb el número 2 de la candidatura, Joan Carles Gallego, es podrà seguir només en format virtual, per garantir totalment la seguretat.