Eleccions catalanes 14-F

L'ANC Manresa organitzarà presentacions de totes les candidatures independentistes per al 14-F

Amb representants de Primàries, la CUP, ERC, Junts i PDECat

per NacióDigital , 28 de gener de 2021 a les 13:29 |
L'Assemblea territorial de l'ANC de Manresa organitza una ronda virtual de presentacions de les candidatures independentistes que es presentaran a les eleccions convocades pel proper 14 de febrer. En aquestes presentacions s'exposarà el programa polític que defensa cada candidatura en aquests comicis i alhora es confrontarà amb el Decàleg d'acció institucional que ha elaborat l'ANC per a aquesta contesa electoral. Finalment, les persones assistents a aquestes presentacions tindran l'oportunitat de fer preguntes a les diverses candidatures.

La ronda de presentacions començarà el proper dimecres 3 de febrer amb Fina Casals i Víctor Puig, representants de Primàries. L'endemà dijous 4 de febrer serà el torn de Mireia Vehí, en representació de la CUP. Divendres 5 de febrer Ferran Estruch, Adriana Delgado i Mireia Cortès parlaran en nom d'ERC. Dissabte 6 de febrer Anna Erra, David Saldoni i Jordi Pesarrodona seran la representació de Junts i, finalment, el dilluns 8 de febrer clourà el cicle el PDECat, amb les intervencions de Lluís Font, Ivet Castaño i Joan Calmet.


Totes les presentacions començaran a 2/4 de 8 del vespre, seran presentades i moderades pel periodista Salvador Redó i es faran a l'Espai virtual de l'ANC Manresa a través de la plataforma Zoom. Caldrà fer inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.  

Amb aquestes presentacions, l'ANC té la intenció, d'una banda, de facilitar la difusió dels programes de les candidatures independentistes a les eleccions del 14-F i mobilitzar el vot independentista; i, de l'altra, exposar el decàleg polític que l'Assemblea va elaborar en el marc d'aquesta convocatòria electoral i veure quines coincidències i diferències hi ha amb els programes de les formacions polítiques que s'hi presenten.


Altres notícies que et poden interessar

 

Participació