El PDECat organitzarà a Manresa un míting virtual amb Joana Ortega

Per tal de respectar les mesures sanitàries i evitar la concentració de persones, només hi podran assistir els membres de la llista

Joana Ortega
Joana Ortega | ND
NacióDigital
28 de gener del 2021
Actualitzat el 29 de gener a les 19:42h
El PDECat celebrarà a Manresa un míting virtual el diumenge 31 de gener a les 12 del migdia a la Plana de l'Om. L'acte es retransmetrà a través de les xarxes socials del PDECat (a Youtube: /partitdemocrata, a Facebook Live: @pdemocratacat i a Instagram Live: @pdemocratacat) per tal de respectar les mesures sanitàries i evitar la concentració de persones. Només hi podran assistir els membres de la llista.

El míting comptarà amb la presència de Joana Ortega, número 2 de la llista del PDECat i exvicepresidenta de la Generalitat de Catalunya; Marc Castells, alcalde d'Igualada i número 3 de la candidatura; Ivet Castaño, número 8 a la llista i presidenta del PDECat al Bages; Valentí Junyent, exalcalde de Manresa i actual regidor d'Hisenda i Presidència a l'Ajuntament de Manresa; i Joan Calmet, regidor de Seguretat Ciutadana i Turisme, i número 42 a les llistes del PDECat.