1
LGTBI

Els SAI comarcal i de Manresa programen l'Espai Iris, un punt de trobada per als joves LGTBI+

La trobada telemàtica vol ajudar a crear sinergies entre els participants i plantejarà l'oportunitat d'organitzar actes al territori

per Redacció , 27 de gener de 2021 a les 16:48 |
Dimarts de la setmana vinent torna l'Espai Iris, el punt de trobada per als joves LGTBI+ del territori, que organitzen els Serveis d'Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal del Bages, de l'Ajuntament de Manresa i l'Oficina Jove del Bages. Ho farà de manera telemàtica amb la participació de les entitats, grups i col·lectius LGTBI+ del Bages. La trobada vol contribuir a generar sinergies, recollir necessitats i propostes i plantejarà també l'oportunitat d'organitzar actes a la comarca per a la defensa i les llibertats de les persones LGTBI+. 

Nombrosos actes


Els Serveis d'Atenció Integral al territori han programat activitats i espais de trobada durant els darrers dos anys amb l'organització de tot tipus d'activitats (concerts, tallers, cinefòrums, etc). La voluntat és donar continuïtat a tota aquesta feina i potenciar l'Espai Iris com a punt de referència LGTBI+.

Trobada telemàtica


La trobada serà telemàtica a través d'una plataforma virtual. Totes les persones que tinguin interès a participar poden escriure al SAI comarcal (sai@ccbages.cat), al SAI de Manresa (sai@ajmanresa.cat) o bé enviar un missatge de WhatsApp al número de l'Oficina Jove del Bages (676 64 41 42) i rebran un enllaç per accedir a la sessió. Tindrà lloc el proper dimarts 2 de febrer a les 18.00 hores. 

 

Participació