El BAXI Manresa buscarà a Múrcia la desena victòria de la temporada

S'enfronten un equip amb problemes físics amb un altre baix de ritme en el partir que es va ajornar per un brot de Covid a l'equip murcià

Juan Pablo Vaulet llança a cistella en el darrer BAXI Manresa - UCAM Murcia
Juan Pablo Vaulet llança a cistella en el darrer BAXI Manresa - UCAM Murcia | J. Alberch
25 de gener del 2021
Actualitzat a les 20:33h
Es diu sovint que quan un equip pateix una desfeta la millor medicina és jugar un partit quan més aviat millor. El BAXI Manresa en tindrà una oportunitat contra l'UCAM Murcia (dimarts, 18.00h). Es tracta del duel de la divuitena jornada que va quedar ajornat per culpa d'un brot de Covid-19 a l'equip murcià. L'equip bagenc es va desplaçar a Múrcia el passat diumenge directament des de Tenerife. Des de les Illes Canàries, els manresans es van traslladar primer a Alacant en avió i allà els esperava un autobús per dur-los a la destinació definitiva. 

L'aspecte físic serà novament un dels aspectes que més haurà de cuidar el BAXI Manresa. Eulis Báez i Matt Janning segueixen de baixa i Guillem Jou és la gran incògnita. El capità va tornar a tenir problemes a Tenerife i per aquest motiu només va jugar set minuts. Per augmentar les possibilitats de victòria la resta de jugadors hauran d'estar a un bon nivell. Això inclou a Jonatahan Tabu i Deuvidas Dulkys. Pedro Martínez va lamentar a la roda de premsa postpartit davabt l'Iberostar Tenerife el mal moment que han viscut tots dos jugadors les darreres jornades. 

L'UCAM Murcia ha estat tota la temporada en posicions similars amb el BAXI Manresa. A dia d'avui, té una victòria menys que els bagencs però ha jugat dos partits menys. Apart del duel contra l'equip manresà també ha de jugar contra el Real Madrid. Aquestes suspensions i una jornada de descans han fet que els murcians hagin estat gairebé un mes sense competir. L'equip de Sito Alonso va tornar a jugar el passat dissabte i va caure contra el San Pablo Burgos (75-81). 

Alonso té una plantilla que és una autèntica ONU amb onze nacionalitats diferents. Com a dada curiosa, a principi de temporada cap dels seus integrants havia nascut a l'estat espanyol. Posteriorment, els murcians han incorporat Tomàs Bellas un cop el madrileny va sortir de Fuenlabrada. Però la cara més coneguda té passat al Nou Congost. Jordan Davis va deixar bones sensacions les poques jornades que va passar al BAXI Manresa. La seva estada va ser efímera per culpa d'uns tràmits per convalidar el seu passaport de l'Azerbaidjan que no es van acabar de materialitzar. Davis va marxar cap Alemanya. Durant aquest temps, la legalització del seus documents va arribar i l'escorta pot actuar sense problemes al seu nou equip. 
Arxivat a