El pregó de la Festivitat de Sant Fruitós s'emetrà en línia

Aquest dissabte a les 6 de la tarda al canal Youtube i Instagram de l'Ajuntament, per Ràdio Sant Fruitós i pel Canal Taronja

Redacció
22 de gener del 2021
Actualitzat a les 21:57h
Aquest dissabte 23 de gener, a les 6 de la tarda, el pregó de la Festivitat de Sant Fruitós 2021 a càrrec d'Enric Rafart i de les pregoneres joves, el col·lectiu feminista Mai sense Veu, s'emetrà en línia per diversos canals. Enguany el pregó s'ha hagut d'enregistrar per tal que tothom el pugui gaudir, ja que no estan permesos els actes públics.

El reconeixement a una entitat del municipi enguany anirà a parar a mans de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil en reconeixement a la seva tasca, especialment aquest darrer any. Els encarregats de posar el toc musical a l'acte seran el grup Quarts d'Una.

Per gaudir del pregó es pot fer a través dels canals de YouTube i d'Instagram de l'Ajuntament, a través de ràdio Sant Fruitós i per Canal Taronja de Televisió. El pregó s'estrenarà a les 6 de la tarda de dissabte i també quedarà enregistrat als canals digitals per visualitzar-lo més tard. Canal Taronja de televisió el reemetrà el diumenge 24 a les deu del matí i a les dues del migdia.