La Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan ofereix un nou servei de préstec a domicili

La iniciativa porta de nom "La biblioteca a la porta de casa teva"

Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada
Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada | AjSJV
Redacció
22 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:37h
Arran dels efectes que la pandèmia de la Covid-19 està ocasionant a moltes llars de Sant Joan de Vilatorrada, des de l'Ajuntament, conjuntament amb la Biblioteca Cal Gallifa, posa en marxa un nou servei al ciutadà: el servei de préstec a domicili La Biblioteca a la porta de casa teva.

Aquest servei va dirigit a totes aquelles persones i/o famílies del municipi que hagin d'estar confinades o tinguin restricció de mobilitat com a conseqüència de la Covid-19. També les considerades per les autoritats sanitàries com a col·lectiu de risc i, que per aquest motiu, no poden desplaçar-se a la biblioteca.

L'objectiu d'aquest servei és garantir l'accés a la cultura, la informació i el coneixement, vetllant per la formació i aprenentatge continu i minimitzant l'escletxa informacional. També contribuirà a omplir el temps de lleure i d'entreteniment per millorar, si cap, el seu benestar físic, mental i emocional. 

Els documents que es poden deixar en préstec són els que es presten habitualment a la biblioteca, tant per a infants com per a adults: novel·les, biografies, llibres de temàtica diversa, contes, còmics, revistes, audiollibres, música, pel·lícules...

El servei es pot sol·licitar per telèfon (93 876 77 05), correu electrònic (b.st.joanv@diba.cat) i/o a través del formulari de "cita prèvia" disponible a la Biblioteca virtual.

El nombre màxim de documents per entrega i destinatari és de 10 documents. El termini de préstec s'ajustarà a la data de recollida del domicili i/o a les necessitats de la persona usuària del servei, essent no inferior als 15 dies i no superior als 40 dies.

S'aplicaran tots els protocols dictaminats per les autoritats sanitàries o PROCICAT per al control i prevenció de la Covid-19 en el tractament i lliurament dels documents objectes del servei.