coronavirus

Moren 3 pacients Covid més a Sant Joan de Déu, que acumula 7 defuncions en tres dies

L'hospital manresà ha donat 18 altes a les unitats d'aïllament en les últimes 24 hores

per Pere Fontanals , Manresa, 21 de gener de 2021 a les 18:34 |
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
En les últimes 24 hores l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha registrat 3 noves defuncions entre els seus pacients amb coronavirus, i s'eleven a 7 els que porta en només tres dies, dos reportats dilluns, dos més dimarts, i aquests tres de dimecres. L'hospital manresà acumula 26 defuncions en les seves unitats d'aïllament en aquests 21 primers dies de l'any, i en suma 247 des de l'inici de la pandèmia a mitjans de març de 2020.

En aquest darrer dia, però, l'equip mèdic de Sant Joan de Déu ha donat 18 altes hospitalàries entre pacients que han superat la malaltia, i les seves unitats d'aïllament tenen 104 pacients, 14 menys que dimarts.


Dades epidemiològiques estables

Les dades epidemiològiques que s'han consolidat aquest dimecres -del 17 de gener passat- mostren un risc de rebrot a Manresa lleugerament a la baixa, amb 714 punts i una velocitat de contagi que s'ha estabilitzat just amb una Rt d'1.


Al Bages, el risc de rebrot és de 618 i la velocitat de contagi continua baixant amb un Rt de 0,91, i el Moianès té un risc de rebrot de 665 i una Rt d'1,27.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació