El número 3 del PDECat, Marc Castells, visita Ampans

L'alcalde d'Igualada també va conèixer el projecte de la Sala Formativa pel Sector Agroramader de Marganell

Marc Castells durant la seva visita a Ampans
Marc Castells durant la seva visita a Ampans | PDECat
Redacció
20 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:31h
L'alcalde d'Igualada i número 3 a les llistes del PDECat, Marc Castells, va visitar dimarts la Fundació Ampans, on es va reunir amb el seu president, Sebastià Catllà, i el director general, Toni Espinal. Castells va escoltar les preocupacions i les demandes del sector i va posar en valor la tasca essencial que realitza la Fundació Ampans per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. La presidenta del PDECat al Bages i número 8 a les llistes, Ivet Castaño i el diputat de la Diputació de Barcelona, Josep Tarín també van assistir a la trobada. 

En sintonia amb les problemàtiques exposades, Castells va demanar revisar la normativa que engloba aquest sector i actualitzar-la. Va remarcar la necessitat d'aconseguir una administració més flexible que pugui acompanyar el sector i no dificulti el seu funcionament amb traves burocràtiques. 

Per altra banda, Castells va apuntar la necessitat de teixir aliances amb altres organitzacions d'arreu del país que comparteixen objectius similars als que té la Fundació Ampans per tal d'establir sinergies i generar més oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual. 

Iniciatives per potenciar el sector rural

Ivet Castaño i Josep Tarín van acompanyar Marc Castells en la visita a la Sala Formativa pel Sector Agroramader de Marganell, juntament amb l'alcaldessa del municipi. Allà van poder conèixer de primera mà un projecte per tenir una sala que permeti aprofitar la carn del bestiar que pastura per l'entorn natural de Montserrat. 

Per Ivet Castaño aquest projecte suposa una oportunitat per crear llocs de treball en aquesta zona de la comarca: "És una oportunitat per la nostra comarca i per l'entorn rural de Montserrat. Necessitem projectes que ajudin a arrelar a la gent al territori, que generin riquesa i oportunitats, i que preservin i cuidin el sector rural". 
Arxivat a