Torroella de Baix ja disposa de wifi gratuït en el marc del projecte europeu wifi-4EU

Pròximament entrarà en funcionament el servei a Les Brucardes

Presentació del servei wifi gratuït a Torroella de Baix
Presentació del servei wifi gratuït a Torroella de Baix | AjSFB
Redacció
19 de gener del 2021
Actualitzat a la 13:49h
Aquest mes de desembre ha entrat en funcionament la xarxa de wifi gratuïta al barri de Torroella de Baix de sant Fruitós de Bages en el marc del projecte europeu wifi-4EU. Cal recordar que aquest nou punt al municipi suposa una millora respecte al projecte inicial on no es contemplava el servei en aquest barri.

El regidor de noves tecnologies Felip Echarri i la regidora de veïnatge Cristina Múrcia han provat el funcionament d'aquest servei in situ amb veïns del barri santfruitosenc.

A banda d'aquest nou punt a Torroella de Baix, també s'ha posat en funcionament wifi gratuït a l'interior del Pavelló Municipal d'Esports i al nou Nexe Espai Jove.

Des de l'Ajuntament s'està treballant per poder oferir també aquest servei a la urbanització de Les Brucardes que és el darrer punt que falta per tal que el nucli i les diferents urbanitzacions disposin d'aquest servei.

A banda d'aquests nous punts, el municipi ja disposa de wifi gratuït a:

- Plaça Alfred Figueras
- Parc del Castell
- Piscines Municipals
- Carrer Principal (La Rosaleda)
- Plaça del Primer d'Octubre (Pineda de Bages)
- Pista d'El Bosquet
- Parc de La Natura
- Camp de Futbol Municipal
- Plaça de la Vila

Aquest servei està operatiu les 24 hores al dia els 365 dies de l'any i la seva connexió és gratuïta. Les persones que vulguin accedir-hi únicament han de buscar a través del seu dispositiu el wifi WiFi4EU i accedir al navegador. Un cop s'ha realitzat aquesta connexió els usuaris poden navegar a alta velocitat durant 60 minuts, passat aquest termini cal accedir de nou per reactivar la connexió.