Coronavirus

Moren tres pacients més amb Covid a Sant Joan de Déu durant el cap de setmana

L'hospital manresà té 117 persones ingressades a les unitats d'aïllament, 13 més que divendres

per Pere Fontanals , Manresa, 18 de gener de 2021 a les 17:52 |
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
L'hospital Sant Joan de déu de Manresa ha registrat tres noves defuncions de pacients amb coronavirus durant aquest passat cap de setmana i ja suma 240 morts des de l'inici de la pandèmia -inclosos els que van morir al Centre Hospitalari i a la Clínica de Sant Josep durant la primera onada.

Aquest dilluns passaran la nit a les unitats d'aïllament de l'hospital manresà 117 pacients, 13 més que divendres passat. Durant aquests mateixos tres dies, Althaia ha donat 23 altes hospitalàries ha persones que han superat la malaltia.


Ziga-zaga en les dades epidemiològiques

Manresa, el Bages i també el Moianès continuen amb el seu ziga-zaga pel que fa al risc de rebrot en els últims 10 dies. El que pugen un dia, el baixen el següent, però amb xifres altíssimes en tots els casos.


Amb dades consolidades fins a 14 de gener -dijous passat-, Manresa marcava un risc de rebrot de 788 punts i una velocitat de contagi d'1,13. Les dades del conjunt del Bages eren superiors: 815 punts i 1,25, respectivament, i el Moianès, 709 i 1,47. Totes elles inferiors respecte dels anteriors dos dies.

Altres notícies que et poden interessar

 
 

Participació