Camins

Sant Fruitós arranja el camí que enllaça el polígon Berga II amb el polígon de Santa Anna

L'Ajuntament també realitza millores al camí de la masia de les Oliveres

per Redacció, 18 de gener de 2021 a les 16:39 |
Arranjament del camí de l'aeròdrom al polígon de Santa Anna | AjSFB
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha arranjat dos camins del municipi per tal que siguin aptes tant pel trànsit rodat com per als vianants.

El primer dels camins on s'han realitzat els treballs de millora és vial que uneix els polígons de Berga II amb Santa Anna dins el terme municipal de Sant Fruitós de Bages. Aquest arranjament, permet que ambdues zones industrials estiguin connectades per un vial transitable tant per vehicles a motor com per a bicicletes i vianants. Aquesta millora alhora permet unir els municipis de Sant Fruitós de Bages i Santpedor i posar la primera pedra per un futur carril per a bicicletes supramunicipal.


El segon camí que s'ha arranjat és el vial que transcorre des de la masia de Les Oliveres (des del trencall de la C-16) fins a la carretera d'Artés (B-451) al seu pas per Torroella de Baix i alhora també el camí que enllaça aquest camí fins a la N-141C.

Concretament les tasques realitzades han consistit en la poda de l'arbrat i el canyissar que envaeixen els vorals, l'obertura de desaigües i de cunetes i el perfilat del camí amb grava i altres materials per tal de fer-lo transitable.


Aquestes millores s'han realitzat en el marc d'una subvenció de 12.000 euros atorgada per la Diputació de Barcelona per a la millora de camins municipals d'ús públic. El consistori també ha rebut la mateixa subvenció per l'exercici 2021 que servirà per a la millora d'altres camins del municipi.

 

Arxivat a:
Municipis, camins
Participació