Suspesa la representació de «Ramon» i la lectura dramatitzada de la guardonada del Premi Galliner

Els espectacles es reprogramaran més endavant, quan es flexibilitzin les restriccions de mobilitat entre comarques

Escena de l'obra «Ramon»
Escena de l'obra «Ramon» | Promocional
Redacció
18 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:20h
La representació del monòleg Ramon de Mar Monegal previst per diumenge vinent, 24 de gener, queda suspesa com a conseqüència de les restriccions de mobilitat preses per pal·liar els efectes del coronavirus, i davant la impossibilitat que les persones de fora de Manresa puguin desplaçar-se al teatre. Igualment, també queda suspesa la lectura dramatitzada de l'obra guanyadora de la primera edició del Premi El Galliner de textos teatrals, La col·lecció de Xavier González-Costa, prevista també per al diumenge 24 de gener a la Sala Petita del Kursaal. 

De seguida que l'evolució de la Covid-19 ho permeti i les restriccions de mobilitat siguin més flexibles, es tornarà a posar data a la posada en escena tant de Ramon, interpretada per Francesc Ferrer, com de La col·lecció, dirigida per la manresana Sílvia Sanfeliu i interpretada pels actors i actrius manresans Teti Canal, Albert Ruiz, Guillem Cirera i Judith Aguilera. 

El Kursaal ja s'ha posat en contacte amb totes les persones que tenien entrades per aquests dos espectacles per informar-los de la suspensió i, en el cas de Ramon, procedir a la devolució de l'import de les entrades.