La 9a edició de Les Comes 4x4 Festival se celebrarà el 15, 16 i 17 d'octubre

Davant la possibilitat que les restriccions per la pandèmia segueixin els propers mesos, s'estableix la nova data de l'esdeveniment en el segon semestre de l'any

Les Comes 4x4 Festival
Les Comes 4x4 Festival | Josep M. Marcet
Redacció
18 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:35h
Les instal·lacions de les Comes de Súria acolliran el 15, 16 i 17 d'octubre de 2021 la celebració de la novena edició de les Comes 4x4 Festival, un esdeveniment únic, que s'ha convertit en el referent a Europa per a tots els amants del motor, l'off-road i l'aventura.

Després d'haver intentat realitzar la celebració de l'esdeveniment en dues ocasions durant el 2020 i davant la possibilitat que les restriccions segueixin durant els primers mesos de 2021, s'estableix la nova data de l'esdeveniment per al mes d'octubre, moment en el qual l'organització espera que la situació general de la pandèmia hagi millorat i s'hagi pogut restablir una certa normalitat de forma generalitzada.

Tots els participants prèviament inscrits el 2020 i que no hagin sol·licitat la cancel·lació de la seva inscripció, mantindran intactes tots els serveis contractats per a aquesta edició de 2021. D'aquesta manera, el dia amb accés a les pistes (divendres, dissabte o diumenge), així com la reserva de la zona d'acampada, queda automàticament contractada per a l'edició d'octubre.

A causa que les inscripcions de 2020 es mantenen per a l'edició de 2021, no s'obriran noves places per accedir a les pistes.

Al llarg dels propers mesos, l'equip organitzador de les Comes donarà més informació de les activitats i exhibicions que es realitzaran a l'octubre.
Arxivat a