Esport adaptat

Manresa serà la seu de la primera jornada del Grup Nord de quad rugby

Jugaran tots contra tots entre el BUC Barcelona, el Manresa WR, el Zuzenak Vitòria i l'Adapta Saragossa

per Redacció , 18 de gener de 2021 a les 10:16 |
El quad rugby arribarà a Manresa a mitjans de febrer | FCEDF
El 27 i 28 de febrer, Manresa serà la seu de la primera jornada del Grup Nord de la Lliga Nacional de quad rugbi, la disciplina d'aquest esport adaptat a cadira de rodes per a persones amb mobilitat reduïda. Tots els partits es disputaran al Pavelló Vell Congost de la capital del Bages.

El BUC Barcelona i el Manresa WR són els dos equips catalans que formen part d'aquest grup, Zuzenak Vitòria i Adapta Saragossa són els altres dos equips. Durant les dues jornades de competició jugaran tots contra tots. La segona jornada d'aquest Grup Nord serà el cap de setmana del 20 i 21 de març a Saragossa, els dos primers equips classificats jugaran la Final Four encara amb dates i seu a decidir.


Durant aquesta temporada, el format de competició serà el de concentració durant diferents caps de setmana aprofitant així els desplaçaments dels equips i aplicant tots els protocols de seguretat i prevenció davant la Covid-19. La Lliga començarà el cap de setmana del 13 i 14 de febrer amb la primera jornada del Grup Sud a València.

 

Arxivat a:
Esports, rugby, quad rugby, rugbi
Participació