Pedro Martínez: «De la necessitat n'hem fet virtut»

L'entrenador de l'Unicaja, Luis Casimiro, situa la clau al final del primer quart

Pedro Martínez, durant la roda de premsa
Pedro Martínez, durant la roda de premsa | BàsquetManresa
16 de gener del 2021
Actualitzat a les 21:37h

Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, estava satisfet de la victòria del seu equip després de la victòria davant l'Unicaja. I més, després d'una setmana molt complicada en l'aspecte físic. Matt Janning va caure lesionat i serà baixa per quinze dies. Jonatahan Tabu es va perdre algun entrenament. Tot això s'afegia a la coneguda baixa d'Eulis Báez. Guillem Jou i Makay Mason s'han incorporat al grup aquesta setmana però no estan al mateix ritme que els seus companys. Els plans inicials no contemplaven que juguessin tants minuts. Però les circumstàncies hi han obligat. "De la necessitat n'hem fet virtut", ha sentenciat Martínez.

Jou i Mason han estat objecte de la majoria de preguntes per part de la premsa. L'entrenador del BAXI Manresa ha explicat que encara no estan al nivell de forma física de la resta de l'equip però s'ha mostrat content que hagin ajudat en aquesta victòria. 

El BAXI Manresa ha acabat el partit amb 23 assistències. Gairebé la meitat, 11, han estat obra de Dani Pérez. Martínez ha considerat element clau passar-se bé la pilota però hi ha afegit altres conceptes com defensar bé, rebotejar i buscar els bons moments de cada jugador.

Guillem Jou ha preferit centrar-se en aspectes col·lectius que no pas personals. Tot i reconèixer que l'Unicaja Màlaga ha sortit amb més energia el BAXI Manresa ha entrat ràpid al partit i això li ha permès arribar al descans amb avantatge. Tornant dels vestidors han aconseguit augmentar-la i això els ha permès arribar bé al final del partit.

Luis Casimiro situa la clau al final del primer quart

Luis Casimiro considera que el primer quart ha marcat el ritme posterior del partit. Ha lamentat els errors que han comès els seus jugadors i gràcies a això el BAXI Manresa ha pogut mantenir el seu avantatge. De cara al futur, vista la mala dinàmica de l'Unicaja Màlaga les darreres setmanes la solució passa per "treballar". 

Arxivat a