Art

El FABA obre la convocatòria per a l'edició de 2021

Se celebrarà del 26 de setembre al 2 d'octubre a l'Anònima i s'adaptarà a les mesures sanitàries actives en aquell moment

per Redacció, 16 de gener de 2021 a les 09:58 |
El FABA 2021 se celebrarà a l'Anònima durant la tardor | FABA
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El FABA, el festival artístic del barri antic de Manresa, té com a finalitat generar noves relacions entre agents artístics i socials per tal d'establir un nou espai de creació a Manresa dins del recinte de l'Anònima, amb l'ànima de catalitzar tot el potencial artístic i social de la ciutat.

Per aquest motiu des de l'organització del festival busquen propostes que tinguin una direcció diferent de la dels circuits habituals de la ciutat i la regió. Independentment del seu estatus, emergent o consolidat, qualsevol proposta pot ser portadora de noves idees que ajudin a explorar i transformar els límits de qualsevol disciplina i tot allò que l'envolta.


Sense tenir en compte l'experiència, però sí el valor, el missatge i el procés, qualsevol proposta pot aportar allò nou que es busca en el marc del FABA 2021.

El FABA ha obert la convocatòria per a l'edició de 2021. Tots els interessats a participar-hi, han d'omplir aquest formulari.


L'edició 2021 del FABA se celebrarà del 26 de setembre al 2 d'octubre de 2021, i s'adaptarà a les mesures sanitàries que estiguin implementades en aquell moment.

El termini de presentació de propostes serà el 31 de març a les 23.59h.

 

Participació