Uns 1.800 professionals d'Althaia es vacunaran contra la Covid-19 en només tres dies

La xifra representa un 80% del personal, inclosos els treballadors de les empreses subcontractades quer treballen en els centres

Una treballadora d'Althaia rebent la vacuna Covid
Una treballadora d'Althaia rebent la vacuna Covid | Althaia
Redacció
15 de gener del 2021
Actualitzat a les 19:21h
Des d'aquest dijous i fins demà dissabte, s'està realitzant la vacunació contra la covid-19 als professionals d’Althaia. La previsió és que, en aquests tres dies, un total de 1.808 professionals rebin la primera administració de la vacuna, una xifra que representa un 80% del personal, incloses les empreses subcontractades.

En cada una de les dues primeres jornades el procés de vacunació ha començat puntualment enmig d’un clima d’expectació i il·lusió. Entre els professionals s’ha copsat l’emoció de formar part d’un moment històric en la lluita contra la covid-19 i s’ha compartit un missatge d’absoluta confiança cap a la vacuna com a pas necessari per vèncer aquesta malaltia.

Tothom qui s'ha volgut vacunar s'havia d'inscriure prèviament a través del portal web intern. Ho podien fer no només els professionals de la salut, sinó també d'altres àmbits com cuina, neteja, administració, informàtica o manteniment, ja fossin professionals propis d'Althaia o bé treballadors externs.

Un equip format per professionals de Farmàcia i Infermeria és l'encarregat de preparar la vacuna que posteriorment administren les infermeres. Cal tenir en compte que la vacuna que s'administra, Pfizer / BioN-Tech, consta de dues dosis, per tant, els professionals que s’hagin vacunat durant aquestes tres jornades hauran de rebre la segona dosi d'aquí a 21 dies.

Aquesta vacunació massiva dels professionals de la institució concentrada en tres dies està sent una realitat gràcies a l'organització i treball coordinat entre el Departament de Salut i la Fundació Althaia.