Sant Vicenç de Castellet aprova el Pla d'Actuació Municipal fins a 2023 amb una setantena de propostes

Hi destaquen el projecte de complex esportiu amb la piscina coberta, la reurbanització dels carrers Barcelona i Armengol o la remunicipalització del servei de neteja

Redacció
15 de gener del 2021
Actualitzat a les 14:48h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat el Pla d'Actuació Municipal (PAM) fins l'any 2023 que inclou una setantena d'actuacions que marquen les prioritats del mandat actual. El document és estratègic i planteja les principals accions que es portaran a terme des del consistori en els àmbits de l'urbanisme, la inclusió, la participació ciutadana, el benestar i la seguretat i l'eficiència i la proximitat de l'administració.

Projectes destacats

Entre les propostes que recull el document, destaquen el projecte per fer realitat el complex esportiu amb piscina coberta al Pavelló, la reurbanització dels carrers Barcelona i Armengol o la remunicipalització del servei de neteja, que es va executar l'any passat. El PAM també inclou la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal i les millores als polígons d'activitat econòmica per fer-los més atractius i competitius.

L'Ajuntament també preveu la creació d'una nova regidoria d'Habitatge que potenciï un mercat de lloguer assequible i doni continuïtat a tota la feina feta per aturar les ocupacions delinqüencials.

El document, a l'abast

El document del Pla d'Actuació Municipal es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament en què també s'incorpora el pla financer de cadascuna de les actuacions plantejades. Finalment, inclou el compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de Nacions Unides.