«La nit dels genis» tornarà a Manresa amb mags provinents d'Espanya, França i Holanda

La novena edició del festival tindrà lloc dissabte al teatre Conservatori

Manresa tornarà a ser capital de la màgia, dissabte
Manresa tornarà a ser capital de la màgia, dissabte | MEES
Redacció
14 de gener del 2021
Actualitzat a les 15:51h
El Teatre Conservatori es convertirà aquest dissabte, 16 de gener a les 20h, en l'escenari de la novena edició de La nit dels genis, el Festival Internacional de Màgia que per novè any consecutiu reunirà a mags reconeguts internacionalment que des d'avui i fins dilluns participen en una trobada de mags al Pont de Cabrianes. 

Aquest any, malgrat les dificultats de la COVID-19 que han provocat algunes absències de mags de fora d'Espanya, prendran part a la trobada una vintena de mags, una dotzena dels quals actuaran dissabte al Teatre Conservatori: Aleix Ferrer, Peio, Mag Dian, Ramó & Alegría, Adrian Soler, Pol Pavo, Martí Cordero (Espanya); Rafael Scholten (Holanda) i Kenris Murat i Felix Guyonnet (França). L'espectacle, presentat pel mag Christian Cooker, està dirigit per May Closa i Xavier Tapias. 

La gala va sorgir arran de la trobada de treball que des de fa 11 anys organitzen una vintena de mags a Sallent, en què mostren els uns als altres de manera oberta els seus números. Aquesta serà la novena vegada que els participants tindran l'oportunitat de mostrar aquest treball en públic en aquest Festival Internacional que enguany acollirà el Teatre Conservatori i que en les edicions anterior havia acollit el Teatre Kursaal. Una gala que ens mostrarà una màgia d'escena visual, poètica i actual.

Les entrades que tenen un preu de 15 euros, (12 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.