Dissabte tornarà la programació d'Imagina't al Kursaal amb «Baby esfèric» de la Cia. Aboon teatre

L'espectacle, adreçat a nadons de 6 mesos a 3 anys, es podrà veure en dues funcions, a les 17h i a les 18.30h

«Baby esfèric» es representarà dissabte al Kursaal
«Baby esfèric» es representarà dissabte al Kursaal | Promocional
Redacció
13 de gener del 2021
Actualitzat a les 15:03h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 16 de gener a la sala petita del Kursaal amb l'espectacle Baby esfèric' de la Cia Aboon teatre que es podrà veure en dues funcions, a les 17h i a les 18.30h. Un muntatge, interpretat per Mei Samarra i Eduardo Telletxea, especialment adreçat a nadons de 6 mesos a 3 anys i que parla de la màgia que ens uneix al planeta i als seus habitants, a través de diferents històries i paisatges. 

A Baby esfèric simpàtics habitants esfèrics ens acompanyaran en l'aventura de descobrir el naixement del planeta Terra: les majestuoses meduses ens submergiran en el fons del mar, la tortuga mil·lenària ens mostrarà el cicle de la vida, en el nostre bosc les abelles recol·lectores gaudiran de la cooperació i l'amistat, i la màgia donarà vida al nostre ninot de neu a l'àrtic… 

Un muntatge de 30 minuts especialment pensat per als més menuts de la casa, sense text i amb un llenguatge molt visual, en què una esfera blanca és la protagonista, i es va transformant en diferents paisatges i simpàtics animals. Un petit homenatge a la Terra, amb amor i respecte cap nosaltres mateixos i cap al planeta que ens acull. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

Les entrades per veure Baby esfèric tenen un preu de 6€ i es poden comprar tant a les taquilles com per internet.