L'Espai Jove Joan Amades acull una exposició inèdita de Carla Cortina: «Dones lliures»

La mostra es pot veure de l'11 al 29 de gener a l’Espai Expressart del centre

Cartell de «Dones lliures. Fem i som el què volem i allà on volem ser!»
Cartell de «Dones lliures. Fem i som el què volem i allà on volem ser!» | AjM
Redacció
12 de gener del 2021
Actualitzat a la 13:23h
L'Espai Jove Joan Amades inicia l'any amb una exposició inèdita de l'artista bagenca Carla Cortina, Dones lliures. Fem i som el què volem i allà on volem ser!, que mostra 15 il·lustracions sobre dones lliures en paratges idíl·lics inspirats en el Marroc. La mostra es pot veure de l'11 al 29 de gener a l'Espai Expressart del centre.

Les il·lustracions van ser creades per l'autora durant el confinament. Segons explica, va aprofitar aquest temps per reprendre el dibuix, una disciplina que feia anys que no practicava, i es va iniciar amb l'eina del llapis digital, copsant paisatges i llocs inspiradors on li agrada transportar-se, quasi tots ells al Marroc, un país que adora, segons explica.

Dibuix rere dibuix, va anar creixent la seva motivació per il·lustrar dones lliures i empoderades en llocs i paratges bonics, per tal de plasmar tot allò que a ella li omple. Després de mesos i de passar la quarantena, va començar a vendre els seus dibuixos per tirar endavant la col·lecció, que el dia d'avui ja acumula més de 40 il·lustracions digitals. Podeu conèixer l'autora a través de l'Instagram @arxipelagcreatiu.

L'exposició és d'entrada lliure en l'horari habitual de l'Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (c/ Sant Blai, 14 de Manresa): dilluns, dimarts i dijous de9 a14 h i tardes de dilluns a divendres de16 a19 h.

Per a més informació o per exposar a l'Espai ExpressArt —un espai d'exposició gratuït per a joves artistes— s'hi contactar a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, per telèfon (938 771 360) o per WhatsApp (676 664 142).