Pedro Martínez: «No ens hem sentit a gust ni en defensa ni en atac»

Sarunas Jasikevicius s’ha mostrat satisfet d’haver superat la duresa del BAXI Manresa

Pedro Martínez durant la roda de premsa
Pedro Martínez durant la roda de premsa | BàsquetManresa
10 de gener del 2021
Actualitzat a les 0:17h

Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha començat la seva intervenció comentant que el seu equip no ha pogut competir amb el Barça ni a nivell de joc ni a nivell físic. "Hem lluitat el què hem pogut però no hem estat a gust ni en atac ni en defensa", ha valorat l’entrenador. La única jugada conflictiva del partit ha estat una tècnica per floping a Rafa Martínez quan llançava de tres i el marcador era de 36-40. De tres tirs lliures a favor dels manresans s’ha passat a un tir lliure en contra. Pedro Martínez no ha volgut entrar massa en valoracions. Tan sols ha comentat que "el Rafa no acostuma a fer floping però si l’han assenyalat ho devia ser". 

Pel què fa a la lesió d’Eulis Báez, tot indica que és una recaiguda de la que ja va tenir fa unes setmanes. A manca de proves, no sembla que tingui massa bona pinta. 
Juan Pablo Vaulet era conscient abans de començar que el seu equip jugava contra un dels millors equips de l’ACB. L’argentí ha lamentat la falta de regularitat del seu conjunt. Vaulet creu que han de prendre bona nota de tot allò que han fet malament per millorar de cara a futurs partits. 

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça, ha qualificat de "bo" el partit dels seus jugadors i s’ha mostrat satisfet d’haver superat la duresa del BAXI Manresa. El lituà ha assenyalat aquesta duresa com una mostra d’identitat dels conjunts dirigits per Pedro Martínez. "Al començament, ens han causat alguns problemes amb el rebot. Però ja ho suposàvem perquè tenim algunes baixes. Però quan hem incrementat la nostra duresa hem dominat. A més, hem tingut jugadors molt encertats". Mentrestant, Nick Calathes ha destacat el joc seriós que ha fet el seu equip davant un rival que es jugava anar a la copa.

Arxivat a