El Manresa FS visita el Lleida, en l'últim partit de la primera volta

Els manresans han de guanyar per mantenir-se a dalt de la taula classificatòria

Redacció
09 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:50h
Desprès de la derrota davant el Natació Sabadell al Pujolet el passat dilluns, el Manresa FS visita Pardinyes per enfrontar-se davant el Lleida en partit corresponent a la novena jornada de lliga i que tanca la primera volta de la primera fase de la competició.

El conjunt lleidatà es setè a la taula, o sigui, quart pel baix de la taula amb 9 punts. Aquests tres partits guanyats han estat dos a casa i un a fora. A Pardinyes va guanyar al Salou 6-0 i Mar Denia 3-2 i a fora a Esplugues 3-4. Com a partits perduts comptabilitza cinc derrotes, a casa amb el Mataró 3-4 i amb Industrias B 2-7. A fora, ha perdut a Sabadell 8-6 ,a la Barceloneta 3-1 i a Segorbe  5-2. En el bagatge de gols, n'ha fet 27 per 32 de rebuts.

Pel que fa al Manresa, es presentarà a Lleida amb la totalitat de la plantilla amb la necessitat dels punts. El conjunt que dirigeix Sito Rivera ve de dues derrotes consecutives en les dues ultimes jornades, Salou i Natació Sabadell, la qual cosa obliga als manresans a sumar, una tercera derrota podria ser molt perjudicial a la classificació.