Detenen un jove i n'investiguen dos més per diversos robatoris en establiments de Manresa

Els fets van ocórrer dijous a l'Avinguda Universitària

Redacció
08 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:14h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dijous a la tarda un veí de Manresa, de 21 anys d'edat, amb nombrosos antecedents per diversos delictes, i en van imputar un altre, de 18 anys, també veí de Manresa, i també amb nombrosos antecedents.

Els fets van ocórrer a 2/4 de 7, quan la sala del 092 va rebre la trucada d'un establiment de l'Avinguda Universitària informant que uns joves haurien sostret diversos articles de l'interior del local. Enviades diverses dotacions van trobar els dos joves que marxaven del lloc. Un d'ells va resistir-se a ser escorcollat, tot i que era evident que amagava objectes sota la roba, oposant resistència fins al punt que va quedar detingut. 

Un cop els joves van poder ser escorcollats se'ls van ocupar diverses ampolles de licor d'alta graduació i alguns postres, presumptament sostrets de dos establiments diferents. El jove que va resistir-se va quedar detingut i l'altre i un tercer que va fugir però que va ser reconegut pels agents, seran investigats pel delicte de furt.